Roland onthult P-20HD Video Instant Replayer

Roland kondigt vandaag de P-20HD Video Instant Replayer aan: een betaalbare hardware-oplossing die professionele instant replay-mogelijkheden integreert in elke live-productieopstelling. De P-20HD biedt een eenvoudige bediening en naadloze integratie met de meeste Roland A/V switchers en HDMI-camcorders en -camera's. Hij maakt de dagelijkse videoproducties professioneler voor (school)sporten, coaches, trainers, e-sports en nog veel meer.

Bij het bekijken van een sportevenement live of via een uitzending, verwacht het hedendaagse publiek dezelfde hoge productiewaarden als bij een professionele teamwedstrijd op televisie. De P-20HD injecteert op heel eenvoudige wijze de magie van instant replay in lokale producties. Met behulp van intuïtieve bedieningselementen en het geïntegreerde kleuren LCD-scherm kan één enkele operator action replays uitvoeren om de fans belangrijke momenten te laten herbeleven: hetzij via een streaming feed, hetzij op de schermen van een live-evenement in de zaal - of beide tegelijk. 

De P-20HD neemt rechtstreeks op high capacity SD-kaarten op, die massaal beschikbaar en uitwisselbaar zijn. De actie kan in voorwaartse, achterwaartse richting of slow motion worden herhaald, kan frame voor frame worden doorlopen, of kan worden bevroren voor een gedetailleerde analyse. De wedstrijd wordt tijdens die herhalingen onafgebroken verder op de achtergrond opgenomen, zonder gaten of hiaten. 

Het P-20HD-paneel is voorzien van een reeks speciale hardwarebedieningselementen voor een hands-on, frustratievrije ervaring. De transportknoppen omvatten afspelen, pauzeren, vooruitspoelen, terugspoelen, mark in en mark out. Een jog/shuttle-wiel met optische codering zorgt voor een nauwkeurige, vloeiende controle om clips te scrubben voor replay en bewerking. De T-bar regelt rechtstreeks de afspeelsnelheid. Een Speed Range-functie biedt een ultrafijne controle, perfect om te focussen op strakke actie en betwiste spelfases.

Met het ingebouwde kleurendisplay maakt de P-20HD het eenvoudig om workflows in realtime te managen en uit te voeren. In Recording View toont het scherm de huidige video-ingang, plus cruciale SD-kaartinformatie zoals de duur van de opname, de resterende opslagruimte en de beschikbare tijd. En in de Playback View kan je cropped previews van alle videoclips weergeven voor live-weergave of latere compilaties.

Na afloop van de actie maakt de Media Playlist Builder het mogelijk om clips samen te voegen tot gepersonaliseerde professionele video's, zodat je de beste momenten van een wedstrijd op sociale media kunt tonen, of oefen- en trainingssessies kunt delen met coaches en spelers voor evaluatie. De P-20HD neemt op in het universele H.264-formaat, zodat bestanden kunnen worden geüpload naar de meeste platformen zonder de nood aan tussenliggende conversiestappen.

De P-20HD kan op zichzelf worden gebruikt, maar kan ook upstreamen of downstreamen via elke Roland video switcher. Je kunt twee videobronnen via HDMI aansluiten en tussen die bronnen schakelen/samenstellen om replays te creëren. Beide HDMI-ingangen zijn voorzien van ingebouwde scalers, die zorgen voor een zorgeloze verbinding met bijna elke beeldbron.
          
De P-20HD is voorzien van de meest gevraagde instant replay functies van vandaag. Via toekomstige firmware-updates voorziet Roland een roadmap met extra mogelijkheden zoals annotatie, RS-232/LAN-ondersteuning, externe voetschakelaarbediening, bestandsimport/export, multimedia-weergave en nog veel meer.

Bezoek https://proav.roland.com/global/products/p-20hd/ voor meer informatie over de P-20HD Video Instant Replayer.
 

Tue, 17-November-2020 13:52

Algemene voorwaarden | privacy statement