SOL I Blinder: eerste telg in nieuwe Elation-serie

Donderdag 14 maart 2024
<p>Geïnspireerd door de stralende zon, is de SOL I Blinder de eerste in een nieuwe serie creatieve LED-blinder- en effectoplossingen van Elation, die geavanceerde technologie combineert met artistiek vernuft. Met een compact formaat, IP65-classificatie en een strakke en moderne look kan de SOL I naadloos worden geïntegreerd in elk podium of elke evenementomgeving. Dat biedt veel creatieve mogelijkheden. 

Wat SOL onderscheidt is het ingenieuze modulaire ontwerp, dat eindeloze mogelijkheden biedt voor configuratie en opstelling. Met behulp van eenvoudige armatuurverbindingen, adapters met schroefdraad, mounts en yoke accessoires kunnen ontwerpers SOL I moeiteloos koppelen aan andere armaturen of apparaten, waardoor de creatieve mogelijkheden voor unieke vormen en arrays exponentieel worden uitgebreid. Gebruik hem als eencellige, 2- of 4-cellige blinder of verbind nog meer armaturen met elkaar voor een veelzijdig effectenpaneel. 

De SOL I Blinder beschikt over een opmerkelijk kleurenspectrum van een 250W RGB+Lime+Amber+White LED-engine met 93+ CRI voor hoogwaardige kleurreproductie. De gepatenteerde RGBLAW-engine levert uitzonderlijk heldere, hifi-wittinten en biedt een volledig kleurbereik dat LED-blinderkleuren naar een hoger niveau tilt.Ondanks zijn compacte vorm maakt de SOL I indruk met ruim 8000 lumen!

SOL I is volledig bestuurbaar via DMX/RDM en biedt een uniek 'Array Mode'-adresseringssysteem en Elation's eigen Aria x2 draadloos apparaatbeheer voor eenvoudiger systeeminstallatie en -onderhoud. Gebruikers kunnen ook kiezen tussen een blindermodus met hoog vermogen of een modus met constante uitvoer wanneer gedurende langere tijd een gelijkmatig lichtniveau vereist is.

Meer informatie:  www.elationlighting.com