Stage Freaks Pop-Up Store: pitstop voor de evenementenbouwer

Vrijdag 12 april 2024
Tijdens een Formule 1-race heb je een team achter je zitten dat ervoor zorgt dat je wagen snel, efficiënt en veilig blijft rijden. Dit geldt ook voor evenementenbouwers. Tijdens de opbouw van een evenement is er beperkte tijd beschikbaar en moeten de zaken dus snel, goed en veilig verlopen. Dit is de reden waarom Stage Freaks de Pop-Up store heeft opgezet: als de pitstop voor evenementenbouwers.

Freek Noordenbos is de eigenaar van Stage Freaks. Hij is een doorgewinterde professional in de evenementenbranche, die bijna alles wel heeft meegemaakt in het vak. Door middel van een ongeval tijdens een klus heeft hij persoonlijk ervaren hoe belangrijk veiligheid op de werkvloer is en weet hij dat er nog veel ruimte is voor verbetering. Bij Stage Freaks staan veiligheid en efficiëntie dan ook voorop. Dit is ook de reden waarom de Pop-Up store in het leven is geroepen: om een helpende hand te bieden tijdens de opbouw van festivals.

Op locatie
De focus van de Pop-Up Store ligt op het ontzorgen van medewerkers tijdens de opbouw van festivals. De festivalorganisaties zijn namelijk verantwoordelijk voor de bouwers en daardoor er bij gebaat dat alle bouwers veilig en optimaal voorbereid starten met de opbouw. Met een aanwezigheid op de opbouwlocatie wil Stage Freaks bijdragen aan de veiligheid en voorbereiding van bouwers. 

Ondersteunen
Er zijn verschillende manieren waarop de Pop-Up Store partijen op locatie kan ondersteunen. Zo wordt de veiligheid significant vergroot en is er minder kans op nalatigheid. Bovendien zal met goed gereedschap efficiënter worden gewerkt en werkt iedereen op hoogte met gekeurde persoonlijke beschermingsmiddelen. Verbruiksmaterialen die ad hoc nodig zijn, zijn voor handen en zijn betaalbaar wanneer je het vergelijkt met de prijzen in de lokale bouwmarkt.  

Toevoeging
“Stage Freaks komt geheel kosteloos met de Pop-Up Store naar de opbouwlocatie van het festival”, geeft Freek Noordenbos aan. “We zijn ervan overtuigd dat de Pop-Up Store een waardevolle toevoeging zal zijn voor de evenementenindustrie en hopen op een succesvolle samenwerking met festivalorganisaties en bouwteams.”