TAF benoemt XLR als distributeur voor Benelux en Frankrijk

Vrijdag 17 mei 2024
TAF is blij te kunnen aankondigen dat XLR haar nieuwe distributeur is voor de Benelux en Frankrijk. XLR is een zeer gerespecteerd en ervaren A/V-bedrijf dat is gevestigd in Brussel. 

XLR, opgericht in 2013, is gespecialiseerd in de distributie en installatie van audiovisuele apparatuur voor live-evenementen en projecten op maat, samen met het geven van advies en trainingen over een breed scala aan A/V-onderwerpen, producten en technieken. Ook technische service en reparaties worden in eigen beheer uitgevoerd.

“We kijken ernaar uit om het complete assortiment TAF-truss, draagconstructies en accessoires aan te bieden aan klanten in de Benelux en Frankrijk. Om ervoor te zorgen dat we de snelst mogelijke leveringen kunnen bieden, zullen we consequent een volledige voorraad geselecteerde truss aanhouden - 48x3mm buizen (PTH31), 50x2mm laddertruss (PT32), 50x2mm driehoekige truss (PT33) en 48x3mm vierkante truss (PTH34). We bieden hier in Brussel ook een ‘painting-on-demand’-service aan, waardoor eventuele knelpunten verder worden geëlimineerd”, zegt Pieter Van De Vlede, Lighting Brand Manager bij XLR.

Omdat XLR een klein familiebedrijf is, zorgt het voor snelle doorlooptijden en staat service op maat voor zijn klanten hoog in het vaandel.
“Zowel TAF en XLR als ikzelf, zijn van nature proactief. We luisteren niet alleen naar de verzoeken van klanten en de vraag naar truss, maar handelen snel en efficiënt om hieraan te voldoen. Uiteindelijk willen we ervoor zorgen dat onze klanten de truss die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben. Deadlines wachten op niemand”, besluit Van De Vlede.

Bezoek de XLR-website op xlrpro.eu 

Op de foto: Pieter Van De Vlede