TEC Audio investeert in DMT Alpha Series

Dinsdag 30 januari 2024
TEC Audio heeft geïnvesteerd in de Alpha Series LED-panelen en hardware van DMT om haar diensten uit te breiden. Ze hebben een aanzienlijk aantal Alpha Series A2.6i - Indoor en de benodigde rigging aangeschaft om een complete set te creëren die zeer geschikt is voor bedrijfsevenementen en dry hire.

In een strategische zet om hun audiovisuele aanbod te verbeteren, heeft TEC Audio, gevestigd in Landgraaf, onlangs een aanzienlijke investering gedaan in een aanzienlijk aantal DMT Alpha Series A2.6i - Indoor LED-panelen en bijbehorende hardware. Met 64 stuks van de DMT Alpha Series A2.6i - Indoor LED panelen laten ze zien dat ze er alles aan doen om een onberispelijke visuele ervaring te kunnen leveren. Deze panelen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van uiteenlopende evenementen en bieden een grote helderheid en levendige kleuren. De A2.6i-panelen zijn zeer veelzijdig, waardoor ze een ideale keuze zijn voor bedrijfsevenementen en dry hire-opstellingen.

Om een probleemloze en flexibele opstelling te garanderen, heeft TEC Audio de volgende accessoires aangeschaft: 8x Case voor 8x DMT Alpha Series, 5x DMT Dubbele Rigging Bar voor Alpha Series, 1x DMT Enkele Rigging Bar voor Alpha Series, 16x DMT Stacking Brackets voor Premiere en Alpha Series LED-schermen en een Front Service Vacuüm Tool.

Deze uitgebreide rigging setup garandeert niet alleen stabiliteit en veilig transport, maar biedt ook flexibiliteit bij het configureren van de LED-schermen voor verschillende soorten evenementen. Dit bevestigt de flexibiliteit van de Alpha Series panelen, die creatieve configuraties mogelijk maken om aan de specifieke eisen van elk event te voldoen. Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie of een spannende sportuitzending, TEC Audio is goed uitgerust om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van haar klanten. De Vacuum Tool zorgt voor een snelle en probleemloze toegang tot de LED-panelen voor eventueel onderhoud of aanpassingen.

Om de beste AV-oplossingen te kunnen leveren, heeft TEC Audio ook geïnvesteerd in een Novastar VX1000 alles-in-één videoprocessor. Deze krachtige processor zorgt voor een vloeiende videoweergave van hoge kwaliteit en optimaliseert de algehele prestaties van de DMT Alpha Series LED-panelen.