TT+ Audio: GTX Line Array in spotlights op ISE

Dinsdag 30 januari 2024
TT+ demonstreert op ISE in Barcelona zijn innotieve techniek, beproefde betrouwbaarheid en alomvattende productontwerpbenadering aan de hand van het nieuwe GTX Line Array-systeem van het merk. In tegenstelling tot eerdere TT+ AUDIO-producten scheidt het nieuwe GTX-systeem de eindversterking van de luidsprekerbehuizing en verplaatst deze naar nieuw ontworpen touringracks. Elk rack biedt plaats aan maximaal drie RCF XPS 16K 4-kanaals DSP-versterkers en integreert naadloos het extern gevoede GTX-systeem met zelfaangedreven TT+ modules, allemaal bestuurd door het RDNet-beheerplatform.

De nieuw ontwikkelde precisietransducers van TT+ AUDIO, die in alle GTX-modellen worden gebruikt, bevatten meerlaagse spreekspoelen en extra grote magneten voor hoge prestaties en extreme belastbaarheid. Gepatenteerde golfgeleiders bieden nauwkeurige dekking voor de compressiedrivers met een groot bereik. De GTS 19-subwoofer, ontworpen voor extreem snelle acceleratie, beschikt over twee conusdrivers van 48 cm (19"), elk met een veilige piek-tot-piekuitslag van 56 mm (2,2"). De XPS 16K-versterker levert 16.000 watt aan low-distortion continu vermogen met enorme dynamische headroom en gepatenteerde prestatievormende algoritmen.

De GTX-serie bevatt de GTX 12 drieweg line array-module, de GTX 10 tweeweg line array-module en de GTS 29 krachtige dubbele 19-inch subwoofer. Robuuste GTX-behuizingen bestaan ??uit waterdicht berkenmultiplex gecoat met een duurzame polyurea-afwerking. De rigging-hardware is ontworpen om het touring- en installatieploegen zo makkelijk mogelijk te maken. Zo is er een eigen scharniermechanisme dat eenvoudig in positie glijdt wanneer het in de spannings- of compressiemodus wordt gezet.  

ISE-bezoekers kunnen ook kennismaken met het RDNet managementplatform en Shape D3D simulatiesoftware.