Update v2.1.0 voor LAMPY DMX-console

Dinsdag 7 mei 2024
Voor de Showtec LAMPY DMX-console is een update uitgebracht met diverse verbeteringen en bugfixes. Showtec raadt deze update naar de nieuwste (gratis) firmware aan voor alle LAMPY-consoles. De Showtec LAMPY is een betaalbare DMX-console die professionele functies biedt zoals multicell-ondersteuning en een CIE-kleurenkiezer. Showtec's nieuwste firmwarerelease, v2.1.0, voegt een aantal handige functies toe om de gebruikerservaring te verbeteren en verhelpt een paar kleine bugs.

Firmware v2.1.0 breidt de console uit met een functie voor het importeren van afbeeldingen. Geïmporteerde afbeeldingen kun je toevoegen aan de Magic Sheets of het Lock Screen om de LAMPY een persoonlijk tintje te geven. Daarnaast kunnen de Playback Faders nu parameters bedienen tot 5 faders breed, met verschillende door de gebruiker te definiëren functies voor elke fader, en kan elk type MFF nu worden opgenomen op elk van de drie MFF-pagina's.

Met firmware v2.1.0 is het nu mogelijk om een show te importeren vanaf USB vanuit het Open Show Startup-scherm. Kleur- en gobo-pictogrammen kunnen automatisch worden toegewezen wanneer presets worden opgenomen. De prestaties van de Fixture Library tabelselectie en DMX Output View items zijn verbeterd, evenals de leesbaarheid van tekst in tabelcellen en de DMX Output View.
De volledige lijst met verbeteringen is te vinden in de firmware release notes. De firmware is gratis te downloaden van www.highlite.com/en/mwdownloads/download/link/id/17455175.