Veilige installatiehulp voor grote beeldschermen

Maandag 6 juni 2016
Het plaatsen van grote beeldschermen is vaak een uitdaging en niet zonder risico. Audipack biedt de oplossing met de Screen-Crawler. De Screen-Crawler (SC-200) maakt het mogelijk om grote beeldschermen veilig omhoog te takelen, met een geringe krachtsinspanning en minder installateurs.  



Je bevestigt eenvoudig het beeldscherm met hijsbanden en takelt deze met de lier omhoog. Nadat het beeldscherm aan de bevestigingsbeugel van je vloersteun of muur is opgehangen, verwijder je de hijsbanden en klaar is Kees! Met een WLL hijsvermogen van 200 kg kan hij praktisch alle grote beeldschermen aan. De Screen-Crawler heeft ingeschoven een lengte van 2,2 meter en uitgeschoven een maximale installatiehoogte van 3,75 meter (haakhoogte 3550 mm). Door zijn lichte gewicht is hij makkelijk te transporteren.

Veiligheid
De Screen-Crawler zal je niet alleen veel tijd besparen tijdens het installeren van beeldschermen, maar bevordert ook het veilig werken.
De installatiehulp voldoet aan de normen NEN-EN-ISO 12100:2010NL en wordt geleverd met een power grip zuignap voor gebruik op gladde vloeren. Een jaarlijkse keuring is vereist om de veiligheid te waarborgen.

Bezoek de Audipack website www.audipack.com meer informatie.