Villrich Broadcast op inspiratiedag BYMOBI

Maandag 13 maart 2023
Villrich Broadcast heeft bij BYMOBI aan een informatieve inspiratiedag mogen meewerken, waarbij het bedrijf van Richard Villhaber zijn camera-ondersteunende merken in de spotlight kon zetten. BYMOBI is een bedrijf dat als technisch producent alles onder één dak faciliteert en biedt in-house faciliteiten voor televisie, events en B2B-doeleinden. Voor Villrich Broadcast een ideale plek om te laten zien wat (in dit geval) wat merken als Mobicam en Mobistudios (allebei vertetegenwoordigd door het bedrijf) in te bieden hebben.

Mobicam is een merk voor multicameraproducties, met mobiele regiesets en broadcastcamera's, alles voor livestreams en verdere AV-faciliteiten. Mobistudios biedt een eigen greenscreen voor Augmented en Virtual Reality sets. Het kan gecombineerd worden met live events voor de corporate markt of bijvoorbeeld in een talkshowstudio die in vier verschillende settingen is op te bouwen qua kleur en branding.

"Al met al een heel inspirerend event", aldus Richard Villhaber van Villrich Broadcast. "Dank ook aan Michel Houtenbos voor deze geslaagde dag in samenwerking met KST Moschkau en Villrich Broacast."